Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo

Reviews

Post author: Riku K
Riku K
12 days ago
Högsåra, Finland
2.5
Hennot on vaahdot. Väri tummempi kulta ja samea. Vähän ruskean sävyjä. Tuoksussa vehnää, sahtimaisuutta, mauste neilikkaa, banaania, hedelmää, aprikoosia. Aika perus Hefen tuoksut. Maku on kovin mieto ja vetinen. Tästä puuttuu se Saksalaisten esikuvien täyteläisyys. Vähän banaaninen tää on, mausteneilikkaa toki löytyy. Helppo tämä on mutta ei oikein saa mitään irti kun liian vetinen. Täyteläisyys puuttuu. Se paksu suutuntuma. Korkeintaan keskinkertainen Hefe. Ei jatkoon. Ei vikaa mutta maut puuttuvat. Toinen tämän panimon olut minkä join. Tämäkään ei vakuuta ostamaan uudestaan. Puhtaat maut tässä on silti.

Post author: Thyy
Thyy
@ K-Citymarket Turku Länsikeskus
26 days ago
Högsåra, Finland
2.8
Olut on väriltään samea, kullankeltainen ja vaahdoton olut. Tuoksu vehnäinen, hiivainen, hivenen banaaninen. Maku on vehnäinen sekä hiivainen. Tuoreempana tämä olisi varmasti parempaa.

Post author: Batashi
Batashi
2 months ago
3.2

Post author: Markus J
Markus J
3 months ago
2.0

Post author: Jesse J
Jesse J
@ K-Citymarket Turku Länsikeskus
3 months ago
3.9
Yllättävän hyvä kaupan panimon venhä!

Post author: wellthatsbeertastic
wellthatsbeertastic
5 months ago
Högsåra, Finland
4.5
Ensipuraisu @kcmlansikeskus -sisällä operoivan Food Factory Breweryn tuotteisiin, ja heti vehnällä liikkeelle! Vahva startti! Vehnäoluet on itselle sellainen takuuvarma kestosuosikki, tosin viime aikoina tullut vastaan myös heikompia vehnäisiä. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä lukeudu näihin heikompiin, vaan on todella hyvä vehnäolut! 👍 Onneksi jääkaapissa odottelee vielä toinen Food Factory Breweryn tölkki, odotukset sen suhteen nousivat juuri kertarysäyksellä 😊 ig: @wellthatsbeertastic

Post author: Markus K
Markus K
5 months ago
Högsåra, Finland
3.5
Raikas, mutta inan vetinen.

Post author: Birhmayer
Birhmayer
6 months ago
3.5

Post author: Heny
Heny
6 months ago
2.5

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Citymarket Turku Länsikeskus
7 months ago
2.5
Reilunkahdensormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen valoaläpipäästävän semiläpinäkyvän oluen yllä joka tuoksuu kepeän vehnäisen lupsakalta ja maistuu kepeän vetisen vehnäisen lepposalta ,kaks ja puol pojoo. PE: 07-22.