Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo

Reviews

Post author: Thyy
Thyy
@ K-Citymarket Turku Länsikeskus
21 days ago
Gullkrona, Finland
1.5
Olut on väriltään samea, ruskea ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on kahvinen, suklainen. Maku on kahvinen, tunkkainen, kuivahko En tiedä mitä on käynyt mutta happamalle tämä maistuu ja jokin pistävä paha jälkimaku tässä on. Kyllä tämä just ja just parilla kulauksella juopi, että äkkiä voi ottaa toisen suun huuhtelu oluen.

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Turku Länsikeskus
1 month ago
Gullkrona, Finland
1.5
Oranssisen tummanruskeaa ja sameahkoa. Kepoinen, nopeasti haihtuva ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean tumman maltainen, kevyen siirappinen, paahteinen, hedelmäinen ja ruohoinen. Maku makeahkon maltainen, paahteinen, kevyen siirappinen ja rusinainen, karamellinen, melko epämiellyttävän hapahko ja kitkerä sekä kepeän humalaisen katkera. Pääosin melko epämiellyttävät ja vetiset maut. Suutuntuma on kevyt, hiilihappoinen ja vetinen. Nyt ei osunut. En tiedä oliko oluessa jotain orastavaa infektion oiretta, mutta makumaailma oli melko epämiellyttävä kautta linjan. Hieman samaa kieli vetinen ja ylihiilihappoinen suutuntuma. Harmi!

Post author: Batashi
Batashi
1 month ago
3.0

Post author: Lauri O
Lauri O
1 month ago
3.1

Post author: Markus J
Markus J
3 months ago
2.7

Post author: Tuomo J
Tuomo J
@ K-Citymarket Turku Länsikeskus
8 months ago
Gullkrona, Finland
2.8
Hieman erikoisempi brown ale, sen perinteisen maltaisuuden seassa myös paahteista kahvia 🤔 tavallaan pidän mutta silti joka siemaisulla tuntuu jotenkin oudolta.

Post author: Timo N
Timo N
10 months ago
3.8

Post author: Sakusa
Sakusa
1 year ago
2.6
Suklainen.

Post author: Jussi15
Jussi15
1 year ago
2.2

Post author: OhraVesku
OhraVesku
1 year ago
3.5
Tulee normi vaahtokaulus, joka häviää nopeasti, voimakas toffee ja vanilijan tuoksu - myös maussa ja nuo maut jäävät myös suuhun pyörimään. Itse pidin noista. Hiukan ohut ja vetinen, jos olisi tukevampi, niin olisi loistava ehkä jopa yliesanssinen olut.