Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Horna 8.0%, Panimo Hiisi, Finland
8 notes
3.4
Horna
8.0% Sour Red / Brown
Débloquez l’autocollant Panimo Hiisi en notant n’importe quelle bière de la brasserie dans l’application Pint Please !
// Horna, kätköön unohdettu horroksestaan herätetty, liukastellut kaljan kautta kaljamasta, kauas maasta. // Horna on kompleksin hedelmäinen ja maltainen hapanolut. Nauti hieman viilennettynä (10-12°C) sellaisenaan, tai juustolautaselta suolaista ja makeaa suolakeksin päälle yhdistellen! Lisää soittolistalle Portishead – Sour Times.
IBU : 10
Vieillie en fût

Avis

Post author: Nikke
Nikke
3 days ago
Horna, Finland
3.9
Lasiinkaatuu karmiininpunaista hieman ruskeaan kääntyvää olutta. Kevyellä vaahtohunnulla. Hiukkanen sakkaa kääntyy mukaan Tuoksusta vihreää omenaisuutta, kevyesti etikkaisuutta ja vilihiiva menoa. Kirsikkaa, vadelmaa ja hieman luumua. Vanilijaa ja hieman mausteisuutta. Punaviini Viinimäistä menoa tuossa kyllä Maunpuolelta vihreää omenaa, hieman kirsikkaa, villihiivaista menoa ja hieman etikkaista menoa. Mukavasti happoja. Tanniineja,mausteisuutta ja hiukka jotain pehmentävää olisiko jopa vanilijaa? Mutta kyllä on kompleksia menoa mitä näistä kuuluukin löytyä Suutuntuma noin kevyt + kevyt mutta kompleksi. Runko reippaan vehnäisen oloinen ja hienon kevyen oloinen. Vaikka hieman ohueksi uhkaa jäädä Yleistäjorinaa/viba: Kyllä tämän hienosti flanders:iksi tunnistaa ja kaikki ominaisuudet löytyy. Kevyen oloinen kyllä ei uskoisi että on 8%. Runko on kantaa kyllä ihan hyvin mutta hieman ohueksi jää. Hmm rajoilla Kyllä tuosta hiiden pullo taiteesta ja runoista plussaa arvostan

Post author: Lauri
Lauri
@ Alko Verkkokauppa
8 days ago
Horna, Finland
4.2
Punertavan tummanruskeaa ja sameahkoa. Lähes olematon vaahto. Tuoksu makeahkon ja happaman marjainen, runsaan ja mukavan villihiivaisen aromaattinen, mausteinen ja kirpakka. Maku makeahkon, happaman ja kitkerähkön marjainen, topakan villihiivaisen aromaattinen ja etikkainen, makeahkon ja katkeran maltainen, puumaisen tanniinninen ja vihreän lehtinen sekä selkeähkön katkera. Oikein hyvät, runsaat, monivivahteiset ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka ja hiilihappoinen. Oikein maukas ja monivivahteinen flanders. Oikein onnistunut suoritus suomalaiseksi tekeleeksi!

Post author: Nilppa
Nilppa
@ Alko Verkkokauppa
11 days ago
Horna, Finland
2.5
Vittu! Laput silmilläkö mä oon näitä oluita tänään valinnut, ei yhtään omaan makuun, hapan, punkkumainen ja ylikypsä hedelmäinen.. Taaskin kohderyhmälleen varmasti kelpo olut mutta ei mun makuun.

Post author: hermo_j
hermo_j
8 months ago
4.5

Post author: Viimanto
Viimanto
9 months ago
Horna, Finland
2.5

Post author: Jussi
Jussi
@ Vakiopaine
10 months ago
Horna, Finland
3.3
Sävyltään tumma, kotikaljaan viittaava. Ohut hedelmä tuoksussa. Maussa mallasta ja makeutta, hienoinen omena ja sitruunainen hapokkuus myös mukana. Vaahdoltaan vähäinen ja nopeaan se vähäkin häviää. Tämä hiukan valjunsi oluen rakennetta ja suutuntumaa. Toki vahva prosentti tuntuu myös ja olut lämmittää suuta napakasti.

Post author: Homebrewer
Homebrewer
11 months ago
4.0
Yllättävän vahvasti sour, vaikka etiketissä lukee red ale! Huom. VAHVA

Post author: RMS
RMS
11 months ago
4.0