Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
31 ratings
3.7
Braskadi
10.5% Imperial Stout
A cross cultural collaboration with the Brazilian brewery Perro Libre where we remixed the Imperial Stout. Cacao nibs, Palo Santo wood, and raisins invite intrigue, imagination and respect while shunning indifference.

Reviews with text or photo

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
6 months ago
3.6
Onkohan musta tullut vainoharhainen tms. Mutta tuo kauran tuoksu ei lupaa hyvää vaikka kaakao yrittää sitä parhaansa mukaan tasoitella. Ja kyllähän se kaura löytyy maustakin, tosin mukana on myös rapsakkaa kanelia/tonkaa/kahvia, joten ei se sitä pelkkää kauran "pehmeyttä" välttämättä ole. No joka tapauksessa maku on mausteinen ja hieman terävä, olisiko sittenkin syynä tuo Palo Santo puu. Kaakao kuitenkin hieman pehmittämään lopullista jälkimakua.

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Rocket Rock Club
1 year ago
3.9
Elaborada con cacao y madera de palo Santo,que le da un sabor a incienso muy peculiar.

Post author: Jilou
Jilou
2 years ago
4.0
Une IS avec un goût café torrifié puissant. Plutôt bien réussi dans l ensemble

Post author: Tristan D
Tristan D
@ Mousse qui tache
2 years ago
4.1
Se boit comme du petit lait. Mais c'est meilleur !

Post author: Tom T
Tom T
2 years ago
4.1
Bonne imperial. Goût chocolaté fortement prononcé.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
3 years ago
4.0
Kaupanpäällisenä saatu. Espanjalaisen Laugarin ja jonku brasilialaisen pikkupanimo Perro Libren yhteistyöolut. Pikainen arvio. Päiväys 11/22. Tuoksu perinteinen ja kuivan paahteinen RIS. Todellakin kyseistä tyyliä ja isosti! Joskus on kiva yllättyä. Lakritsin ja suolaisen salmiakin, kahvirouheen, kaakaojauheen ja paahdetun maltaan kuiva runsas maku.

Post author: Wosing
Wosing
3 years ago
4.1
Un imperial stout très vanillé, je note une pointe de chocolat en fin de bouche. C'est vraiment facile a boire pour une bière a 10.5°.

Post author: Terøl
Terøl
@ Olutravintola Pikkulintu
3 years ago
4.0
Tumma kaakao kookoksen vahvalla läsnäololla.

Post author: Patou
Patou
3 years ago
2.6
Hyper déçu !!! L'alcool prédomine Vraiment. Bon on est d'accord, c'est assez normal pour des IS aussi fortes, mais la, ce n'est pas très équilibré, on ressent à peine le côté café, torréfié, etc etc. Vraiment dommage, presque un ratage je dirais !

Post author: Rurick
Rurick
@ Taproom
4 years ago
5.0
Cerveza negra. Sabor suave y chocolateado con el toque refrescante de la menta. Engaña totalmente con la graduación que tiene