Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
9 ratings
3.3
Russian Star
9.0% White Stout

Reviews with text or photo

Post author: orson
orson
@ Boxbeers.com
4 years ago
2.5
Tuoksu karvas, kahvinen. Samoin välillä tulee oudosti mieleen tuoksusta salaatin lehden varren karvas maku. Pehmeä, laimea ja lähes hiilihapoton suutuntuma. Maku makea. Maussa kahvia ja toffeeta. Jälkimaku makea. (Päiväys mennyt viime kuussa. Netistä ei aina saa tuoretta)

Post author: Juho K
Juho K
@ Boxbeers.com
5 years ago
3.5
Tuoksuu voimakkaasti hiivalta, rusinoilta, pistävän imelältä, jotenkin yrttiseltä. Kaatuu lasiin hennon valkoisen vaahdon kera, vaahto kuitenkin katoaa nopeasti. Oluen väri on Stoutiksi outo, kullanruskea. Maku on aika makea, hedelmäisen humalainen, aika pehmeä (laktoosia, miksi?), rusinainen, rukiinen ja hennon kahvinen ja alkoholinen. Jälkimaku on todella lyhyt, mutta kuitenkin makea, kevyen hedelmäinen ja aika miellyttävä. Hyvä maku, mutta tuoksu vähentää tästä kyllä pisteitä. Erikoinen olut kyllä!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Boxbeers.com
5 years ago
4.0
Tänää saapui ja päiväystä 2 viikkoa jäljellä, perkeleen boxbeers. 😠 Ensimmäinen white (russian) stout itselleni ja ei mitään hajua mitä tuolla tölkissä odottaa. Sormen paksuinen vaalea nopeasti katoava vaahto. Oranssinen ja sameahko white stout. Tuoksu on kevyen paahteinen ja hieman savuinen sekä kevyen tupakkainen, yrttinen, kinuskisen toffeinen ja kevyen makean maitoinen, ylikypsän (kuiva)hedelmäinen, kevyen pähkinäinen ja hieman hunajainen, kevyen valkosuklainen ja vaniljainen, kevyen alkoholinen, kuivan kahvinen ja ohraisen leipäinen. Maku on makean kinuskisen ja karamellisen toffeinen, ylikypsän hedelmäisen mehuinen ja kuivahedelmäisen soseinen (mm. aprikoosia, persikkaa, ananasta ja banaania), kevyen rusinainen, hienoisen sitruksinen, makean maitosuklainen ja kevyen valkosuklainen, kuivahkon kahvinen, kevyen hunajainen, makean keksinen ja moniviljaisen leipäinen. Jälkimaku on kevyen makean toffeisen keksinen ja makean rusinaisen leipäinen. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen pehmeällä lähes täyteläisellä rungolla. Ompas mielenkiintoinen. Bitterin ja alen pehmeää makumaailmaa kevyellä stout-lisällä ilman sitä paahteisuutta. Tuoksu ja maku eroaa toisistaan eikä ole huono juttu ollenkaan. Tuoksussa alkoholia pyrki mukaan, mutta maussa ei mitään tietoa. Makeanpuoleinen, mutta maistuu hyvin vaikka päiväys lähellä, vaikkei se luultavasti ole tähän liikaa vaikuttanut.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Boxbeers.com
5 years ago
2.5
Illan toinen White Stout. Vaahto tuli ja meni todella nopeasti. Ilman kännykän kuvaa, en edes uskoisi että vaahtoa olisi muodostunut ollenkaan. Täysin sama lagermainen tuoksu kuin edellisessä vaaleassa stoutissa. Hitto, onko tämä edellisen kopio? Maku myös, mutta paljon makeampaa kuin Cookie Dough. Makeaa vahvaa alea, joka ei kyllä enää säväytä yhtään. Siirappia, hunajaa, ja löytyy tästä myös sitä valkosuklaakeksiä. Makeus peittää kaiken alleen, myös alkoholin. Kyllä nämä White Stoutit (makea ale) on nähty mun osalta. Ei kiitos enempää.

Post author: King Goblin
King Goblin
5 years ago
3.0

Post author: Philmyglass
Philmyglass
@ The Hope and Union
5 years ago
3.0
Imperial strength sweet white stout from The Monks. Oily and rich with lactose, caramel, vanilla, slight milky coffee and white chocolate. If you don’t like your drinks sweet don’t go near it. It’s interesting but quite sickly.

Post author: Neil M
Neil M
5 years ago
4.0
Quality , taste the barley hops , would be so good chilled on sunny day