Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
30 ratings
3.6
Draugen
11.1% Imperial Porter
Imperial Smoked Porter

Reviews with text or photo

Post author: Darren McSorley
Darren McSorley
@ Siren Craft Brew Tap Room
3 years ago
4.0

Post author: Tukiopetuslapsi
Tukiopetuslapsi
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2019
3 years ago
4.0
Maukas ja tiukka, kuiva pitkä jälkimaku.

Post author: Dazzz66
Dazzz66
4 years ago
4.5

Post author: Jérôme B
Jérôme B
4 years ago
1.0
Beaucoup trop fumée à mon goût

Post author: Juho K
Juho K
@ Boxbeers.com
4 years ago
4.5
Olut kaatuu lasiin mustana, ruskealla reunuksella, kermaisella vaahdolla. Tuoksuu savuiselle, suolaiselle, makealle, salmiakille ja maltaalle. Maistuu todella miellyttävälle, tasapainoiselle ja voimakkaalle. Todella paksu runko. Paahdettu mallas, yhdistettynä suolaan, tuhkaan, pähkinäisyyteen, savuisuuteen, yrttisyyteen, makeuteen/karamellisuuteen, kahviin ja lakritsiin sekä salmiakkiin...huhhuh miten hyvää ja erikoista. Jälkimaussa hiukan alkoholin makua, tunkkaisuutta, makeutta, pientä kitkeryyttä ja salmiakkia. Suola ja savuisuus tekevät tästä todella erikoisen, mutta Imperial Porterille tyypilliset jutut tekevät tästä erinomaisen.

Post author: orson
orson
@ Boxbeers.com
4 years ago
4.5
Tuoksussa lakua, savua ja paahdetta. Hyvä runko ja pehmeä suutuntuma. Maun yrttisyys yllättää! Maussa yrttejä, lakritsia, savua, kirpeyttä, marjaisuutta ja paahteisuutta. Ei karvas, eikä kuiva. Jälkimaku lämmittävän lakritsainen. Tosi hyvä ja erilainen porter.

Post author: Juovo
Juovo
@ Boxbeers.com
5 years ago
4.5
Uusi panimo itselle taasen maistoon, arvostelut antaa ymmärtää kovaa kamaa olevan. Kaatuu lasiin syvän mustana, taittaa reunoilla kevyesti tynnyrinruskeaa. Vaahto on vaalea, alkuun käy sormen vahvuisena ja tyyntyy pinnalle samettiseksi kuvioksi. Tuoksu on mukavan savuinen, karamellimaltainen, raikkaan hedelmäinen, paahteinen, tummapaahtoista kahvia, suklaata, hiukka hiilisyyttä, lakritsia ja mausteyrttinen ote. Houkutteleva aroma. Maku alkaa mukavan hiiliseksi paahtuneella marjaisuudella, suklaalla, puulla ja yrttisyydellä. Suolainen, kahvinen, karamellinen, tamminen, savuinen, kaakaopapuinen ja hiukka pähkinää. Jälkimaku on makea, syvän paahteinen, hiukka chilinen tynnyrin kyljestä koverrettu. Suutuntuma täyteläinen, keskihapokas ja öljyinen. Semmonen olut, että tynnyrikypsästä ja vahvasta otteesta kun tykkää, niin tätä tiputtaa hitaasti nauttien.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Boxbeers.com
5 years ago
4.5
Savuinen porter Sireniltä. Päivämäärä 23.10.18. Parin sormen mittainen nopeasti piiloon laskeva vaahto. Punaruskeaa, todella kauniin väristä olutta. Kuten voi olettaa, ensimmäisenä tulee mieleen savu, mutta löytyy myös ihanasti porter-tyylisesti tummaa suklaata ja paahdettua mallasta. Jännä, mukavan monipuolinen tuoksu. Vau-fiilis! Maussa on savua ja nokea, hieman jopa juhannuksen mökkinuotion puutuhkaa. Kitkeryyttä. Myös kaakaota, paahdettua mallasta, hieman fariinisokerista tuttua makeutta. Olut on maultaan puolikuiva, voisin sanoa että melkeinpä enemmänkin kuivaa kohti menevä maku. Vahvuutta löytyy ja alkoholi lämmittää. Makean pehmeää lakritsia, puunokea ja savua. Hämmentävän monipuolinen kokonaisuus ja jälkimaku. Savu tuo mieleen savuolut Aecht Schlenkerla Rauchbierin, mutta sopivan mietona, ja samalla suklainen makeus tuo mieleen juurikin sen lempiporterin mistä pitää. Tästä ei voi kuin tykätä. Yllättävän erilainen ja ehdottomasti kokeilun arvoinen savuinen porterolut. Nam!

Post author: King Goblin
King Goblin
5 years ago
5.0

Post author: Takko
Takko
5 years ago
4.0
Rökig ton men hade räknat med mer rök i smaken. Inte så söt men tydlig beska. Tydlig maltsmak som ger den en bitterhet. Bra eftersmak och fin doft.