Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bruery Terreux
108 ratings
Bruery Terreux
United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Webshop
2 days ago
3.9
Ghost Whale 2019 Advent Calendar #7 Plumcot? Siis joku luumun ja aprikoosin hybridi? Tuoksussa on happamuutta ja jotain vähän luumuista menoa. Suutuntuma on keskihiilihappoinen, hapan, hieman tunkkainen ja raskas. Maussa on happamuutta ja jotain sellaista aprikoosin ja ehkä myös luumun makua. Jälkimaku on suuta kuivattava. Saisi jättää selvästi raikkaamman maun suuhun. On tässä paljon hyvää, mutta juuri tuota raikkautta jäi kaipaamaan koko matkan ajan. Varsinkin kuin edellinen olut oli niin kivan raikas.

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
2 days ago
Drikbeer's monthly box: October 2020. The aroma has vanilla, lime and acidity. The mouthfeel is highly carbonated, tangy, tart, dry, rich and fresh. The taste has a lot of lime, tartness, acidity, vanilla, lactose and biscuits. The aftertaste is quite dry, sour and the same taste remains in the mouth as after sipping a lime. I think this is well-balanced, high-quality and fresh. Time has only been good for this beer. These Wild Ales last amazingly well in the cellar and only get better for at least the first five years. _______________________________ Drikbeerin kuukausiboxi: Lokakuu 2020. Tuoksussa on vaniljaa, limeä ja happamuutta. Suutuntuma on hiilihappoinen, kirpeä, hapan, ryhdikäs, kuivahko ja raikas. Maussa limeä tosi paljon, kirpeyttä, happamuutta, vaniljaa, laktoosia ja keksiä. Jälkimaku aika kuiva, hapan ja suuhun jää aikalailla sama maku mitä limen imeskelyn jälkeenkin. Mielestäni oikein tasapainoinen, laadukas, ryhdikäs ja fressi. Tainnut aika tehdä vain hyvää. Nämä Wild Alet kestävät kyllä hämmentävän hyvin aikaa ja vain paranevat ainakin sen ekan viisi vuotta.

Post author: Sami S
Sami S
@ Pien Shop & Bar
25 days ago
3.7
Joku karvas punainen marja tässä on, liekö puolukka vai karviainen? Kuiteski ihan passelli souri.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Drikbeer
1 year ago
3.8
2018 erää. Drikbeer 04/23. Kokonaisuus lähempänä lambicia kuin saisonia, mikä ei ole huono asia. Jännä ylläripullo kk-boksissa. Tuoksu ja ensipuraisu lupasi silti himpun enemmän.

Post author: Alexandr
Alexandr
1 year ago
3.9
miellyttävä tuoksu ja erinomainen jälkimaku, hapan luonteeltaan Hyvää!

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Drikbeer
1 year ago
3.5
Drikbeer 01/23. Melkoinen olut. Kirsikkainen, punaviinimäinen. Hiilihapotettu 11/10. Ihan hyvä.

Post author: muikku3
muikku3
1 year ago
4.0
Oletko imuroinut ilman Kalevin kivestä

Post author: Tooli
Tooli
@ Alko Ainoa
2 years ago
3.5
Kirsikka ja tammitynnyrit maistuu, ei oo liian makea. Tykkään.