Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
8650 ratings
Nøgne Ø (Hansa Borg)
Norway


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Jonne S
Jonne S
@ Alko Järvenpää
5 days ago
3.4
Stouttina olisi oikein kiva, tumma, tuhti ja maukas, mutta jää valjuksi muilta osin. Eli jotain oleellista puuttuu tässä imppi sarjassa. 🤷‍♂️

Post author: Diego
Diego
@ Amatøren
9 days ago
3.7
Refreshing and very fruity

Post author: Tuukka P
Tuukka P
11 days ago
4.0
Pullotettu 4.1.2017, parasta ennen 4.1.2022, kaverin olutkaapin löytöjä iltaiseen jakohetkeen. Hieman paras terä jo kadonnut ajan hampaan rouskutukseen. Tuoreempana todellista herkkua (45 pts, 19.8.2008).

Post author: ssamppa
ssamppa
16 days ago
3.4
Humaloinnin puolelta erittäin maukas, on tukevaa ja muhevaa pohjahumalointia ja päällä raikasgreippinen kärki. Hyvä!

Post author: Micko
Micko
18 days ago
4.0
Imperial stout, jossa kaikki kohdallaan. Tämä on juuri sitä, mitä toivon saavani, kun ostan imperial stouttia.

Post author: Tero M
Tero M
@ Systembolaget Umeå, Centrum
23 days ago
4.4
Tuoksussa holi läsnä mut maussa jää aikalailla hyvin sivuun. Runko semi paksu ja hedelmäinen. Lämmetessä holi tulee enemmän esiin,kylmänä huomattavasti paree. Hyvin tasapainossa makeus ja hedelmäisyys, miellyttävä kokonais

Post author: Christian K
Christian K
@ Rte de Donatyre 30, Villarepos
24 days ago
3.0
Avoine lactée au max. Meilleure bière sans alcool, pour moi🤗

Post author: Looping
Looping
@ Rte de Donatyre 30, Villarepos
24 days ago
3.5
Stout sans alcool, nez qui pu, bouche lactée

Post author: Jiimies
Jiimies
@ My Wonderful World of Beers
24 days ago
4.0
Klassikko olut tuotuna Norjan työreissulta. Näillä batch-oluilla on yleensä ollut aika hyvä laatutaso ja sitä odotan tältäkin. Taustalla muuten tänään valmistunut ja 4 vuotta hitaasti kypsytelty ja suunniteltu sekä valmisteltu taulukokonaisuus. 100 IBU, EBC 20 Samea ja omenamehun värinen. Tuoksussa kevyttä dänkkiä ja makeaa maltaisuutta. Pehmeä kärki, mukavasti pientä polttelua hapoista. Heti kärkeen hieman katkeruutta, mutta mukavan pehmeästi, makeaa appelsiinistä hedelmäisyyttä ja täyteläisen samettinen runko. Jälkimaussa alkaa tuo IBU-määrä purra kivasti. Päälle vielä sitruksista hapokkuutta, niin paketti on hyvin kääritty. Ei Nøgne Ø pettänyt taaskaan, vaikka pullotuksesta onkin jo aikaa tovi. Tälle toki luvataan säilyvyyttä 5 vuotta.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
26 days ago
4.2
Pint Please olut numero 2500 ja sattumoisin myös minun lempikaljakaupan DeBiertonnen eri olut numero 500. Siitä sen verran että muutama vuosi sitten löysin pienen hollantilaisen olutnettikaupan ja sen jälkeen, vuosien varrella, olen tilannut sieltä itselleni ja muille ”juopoille” satoja pulloja ja tölkkejä olutta. Omistaja on todella mukava ja hänen kanssaan on helppo sopia asioista ja tilauksista. Olen jopa vuosien aikana esittänyt monia oluttoiveita. —- Tämä Nognen olut on erittäin kahvinen, salmiakkinen ja tuhdin tynnyrinen. Todella voimakas ja oudosti Nogne-tyylisesti ei niin makea vaan erittäin katkeroinen ja espressopapuinen. Toki IBU 100 kertoo hieman osviittaa… Hyvä olut. Perinteisempi BA Imp kuin odotin.